ervaringen


WAT MENSEN ZEGGEN OVER DE COACH & ONDERHOUD VAN JEZELF


"Zowel de gesprekken, als de opdrachten die ik gedurende sessies heb gemaakt hebben mij een beter inzicht in mezelf gegeven, ook hoe ik bepaalde patronen die ikzelf als onprettig ervaar kan gaan veranderen en doorbreken. Zodat ik steeds dichterbij mezelf blijf en mijn eigen gevoel leer voelen en herkennen" 

 

- C.D. (maart 2022)


"Dit traject heeft me veel gebracht in zelfkennis en het inzetten van mijn kracht!" 

 

- anoniem (juni 2021)


"Ik vind het indrukwekkend hoe je je coaching stijl aan past aan diegene die je coacht, je merkte dat sommige opdrachten of werkwijze niet goed bij mij aansloten, deze heb je ook achter je gelaten tijdens ons traject. Dit was erg prettig. Je hebt een redelijke no-nonsens aanpak en door je openheid voelde ik me vertrouwd genoeg om mijzelf ook open te stellen. Dank voor je effort".

 

- anoniem (juni 2021)


"Els houdt je de spiegel voor en laat je jezelf opnieuw ontdekken"

 

- Sjors, 39 (mei 2021)


"Ik zie dat jij als loopbaancoach de juiste grondhouding, vaardigheden en tools in huis hebt. Je bent al super ervaren in het coachen. Je stelt jezelf essentiële vragen en deelt die met je coachee. Je zelfinzicht en reflectievermogen op je eigen handelen is groot! Je mag super trots zijn op het proces met jouw coachee en ook met het resultaat wat je hebt behaald." 

 

- Evaluatie van docent op examen - praktijkopdracht Loopbaancoaching (april 2021)


"Ik vond je geweldig. Je bent nuchter, je luistert goed, hebt geen oordeel over wat er ook gezegd of gedaan wordt in de gesprekken. Ik hou van de humor die je hebt tijdens de gesprekken dat maakt sommige moeilijke dingen net wat luchtiger".

-Karin (december 2020)


"Ik kijk met veel dankbaarheid terug op de sessie grensINzicht het heeft me besef, inzicht en daarmee rust gegeven" 

-L.L. (oktober 2020)


“Een traject met een kop en een staart waarbij het doel alle middelen heiligt en ik eindelijk de puntjes op de i heb kunnen zetten. Mede mogelijk gemaakt door de concrete werkwijze van deze betrokken en gedreven coach”

 

- Petra, Son en Breugel (april 2020)

 


“Het voelde vanaf het begin vertrouwd en ik heb me open kunnen stellen.

Ik voelde me ook positief, elke keer als we een sessie hadden, ook al bespraken we lastige situaties.  

Voel me echt geholpen en ben gelukkiger.

Bedankt Els !”

- Anoniem, Ondernemer (augustus 2019)


Gisteren een wandeling gemaakt met @onderhoudvanjezelf. Coaching tijdens een wandeling. Boeiende wandeling gemaakt met een heldere kijk op het onderwerp wat ik had aangedragen. Zin om er mee aan de slag te gaan. Dank je wel Els voor je inspirerende wandeling. #onderhoudvanjezelf #wandelcoaching #indenatuur #inspirerend #ikhouervan 

 

- Mariëlle, Instagram (mei 2019)


"De sessies met Els waren erg verrassend. Ik verwachtte voornamelijk praktische tips om mijn gedrag te veranderen. Het werd al snel duidelijk dat ik geen tips en trucs ging leren. Uiteindelijk zijn er diepere vraagstukken boven komen drijven. Dat was erg interessant. Soms ook lastig, pijnlijk en moeilijk. Ik merk nu (enkele weken na het afronden van het traject), dat er onbewust veel gebeurd is.  Ik voel me veel rustiger dan voorheen en ervaar meer ruimte". 

 

- Anoniem, Eindhoven (maart 2019)


"Els ontgaat niets. 

Door haar rust en scherpe analyse weet ze snel tot de kern te komen.

Met subtiel sturende vragen zet ze je aan het denken waardoor negatieve patronen inzichtelijk worden.

Ook biedt haar pragmatische aanpak concrete handvatten om deze negatieve patronen om te zetten naar positieve.

Bovendien is ze een ontzettend fijn mens waardoor je snel het vertrouwen voelt om met haar op onderzoek te gaan.

Het traject met Els heeft me meer inzicht en grip op mijn gedachten en gedrag gegeven, iets waar ik de rest van mijn leven profijt van ga hebben.

Bijzonder!"

 

 - Liesbeth, Content Producer  (oktober, 2018)


"Els is een hele fijne coach. Ze vraagt goed door en werkt vanuit meerdere niveaus. 

Praktisch, zodat er ook relatief snel iets verandert, maar ook vanuit een dieper niveau zodat belemmerende overtuigingen zichtbaar worden en omgezet worden naar helpende".

 

- Stefanie, Ondernemer (juni, 2018)


"Bij Els voelde ik heel erg de ruimte om ervaringen en situatieschetsen te delen. Vanuit daar raakten we steeds in gesprek en stelde ze kritische en verhelderende vragen. Ook legde ze linken tussen verschillende situatieschetsen waardoor we op een rode draad stuitten.

Els weet wat ze doet, maakt mooie ‘bruggetjes’ en maakt soms een nuttig zijstapje.

Ik ben erg tevreden. Soms waren we even zoekend in welke kant op te gaan, maar Els heeft altijd weer een plan of nieuw idee. 

Een heel waardevolle tijd heb ik zodoende beleefd waar ik nog steeds dagelijks aan terugdenk!"  

 

- Nicoline, Leerkracht (maart, 2018)


" Elke sessie was als een cadeautje!"